Your Shopping Cart

It appears that your cart is currently empty!

CONTINUE SHOPPING

1. Rezervare

Vă rugăm să faceți rezervări în avans pentru a vă asigura data și ora preferată pentru tratamentul.

2. Sosire la Clinică

Pentru a vă bucura pe deplin de o experiență completă, vă rugăm să ajungeți cu 15 minute înainte de ora programării pentru a vă acomoda și pentru a vă completa cardul de consultație.

3. Sosire târzie

Sosirea târzie va limita timpul alocat tratamentului dvs., așa că vă rugăm să vă planificați ziua pentru a vă încadra în timpul de programare.

4. Parcare

Parcarea este disponibilă în fața cabinetului, pe strada Puțul lui Zamfir, în limita a 3-4 autoturisme. Parcarea se află chiar în fața cabinetului și până la intrarea în spălătoria auto. Mai puteți lăsa autoturismul și la spălătorie pe durata șederii dvs. în cabinet. Prietenii noștri de la spălătoria auto vor fi încântați și vor avea grijă să curețe și să parcheze mașina dvs în condiții de siguranță.

Dacă veniți fără mașină, puteți ajunge la noi cu autobuzele 131, 182, 301, 331, 335. Cel mai apropiate stații de Strada Puțul lui Zamfir sunt: Piața Floreasca este la 5 min de mers pe jos, Piața Dorobanților este la 6 min de mers pe jos, Liceul I.L.Caragiale este la 8 min de mers pe jos.

5. Liniștea

Îi rugăm pe oaspeții noștri să mențină liniștea în interiorul clinicii, menținând zgomotul la minimum, oprind telefoanele mobile și asigurându-se totodată că încălțămintea nu produce zgomot la deplasare.

6. Cerințe speciale

Pentru sănătatea, siguranța și confortul dvs., vă rugăm să informați terapeutul sau medicul despre orice condiții de sănătate, astfel încât să putem personaliza tratamentul în consecință. Deși majoritatea tratamentelor noastre sunt compatibile inclusiv cu sarcina, dacă totuși suferiți de alergii, boli fizice sau sunteți însărcinată, unele tratamente ar putea să nu fie potrivite.
De aceea, condițiile medicale, sarcina și alte condiții speciale de sănătate trebuie anunțate în momentul rezervării.

7. Cod vestimentar

Halate, prosoape, papuci și articole de toaletă (după caz) sunt oferite de noi pentru confortul dvs.
Pentru anumite tratamente cosmetice este necesar să vă dezbrăcați, așa că noi vă punem la dispoziție îmbrăcăminte adecvată, dar în cazul în care considerați că este necesar, puteți aduce chiar dvs. un obiect vestimentar personal care să vă lase gâtul și pieptul descoperite.

8. Fumat

Fumatul este strict interzis!

9. Securitate

Nu se acceptă nicio răspundere pentru pierderea, furtul sau deteriorarea obiectelor de valoare, de aceea vă rugăm să le purtați asupra dvs.

10. Vouchere cadou

Acestea sunt disponibile pentru cumpărare directă la recepție sau puteți aranja prin telefon cu recepția care va fi încântată să vi le trimită sub orice formă doriți dvs. Voucherele cadou sunt disponibile și online.

11. Retur

În cazul în care ați achiziționat un produs de la noi și vă răzgândiți, vom fi bucuroși să vi-l schimbăm cu un alt produs în termen de șapte zile lucrătoare. Contravaloarea produsului nu poate fi returnată.

12. Copii

Copiii trebuie să fie însoțiți de un adult în orice moment. Vă rugăm să anunțați recepția dacă copiii dumneavoastră vi se vor alătura. Oaspeții tineri trebuie să aibă doisprezece ani sau mai mult pentru a putea rezerva un tratament.

13. Preferința de gen 

Vă rugăm să anunțați din timp dacă aveți vreo preferință, deoarece terapeuții și/sau medicii noștri pot fi de ambele sexe.

14. Politica de anulare

Sosirea târzie va limita timpul alocat tratamentului dvs., astfel încât să nu sufere întârziere și următorul client.

Avem nevoie de o notificare de 24 de ore pentru a vă anula întâlnirea, în cazul în care primim o notificare mai mică de 24 de ore, se va aplica o taxă de anulare. Dacă nu veți veni la data și ora programate, veți suporta automat 100% din taxa de tratament. Dacă doriți să reprogramați, sunați-ne din timp.